12239715_10208580603101963_1833622838844426260_nQuan una AMPA em demana una xerrada sento una emoció especial. Els nostres fills són molt importants i qualsevol ajuda que els hi puguem donar és poca. El món que es trobaran és molt diferent al nostre, de fet, al ritme que cursen els esdeveniments, molt possiblement siguem incapaços de preveure amb quin món es trobaran.

Quan uns pares i mares decideixen dedicar el seu temps lliure, el seu escàs temps lliure, a enriquir les opcions que tindran els seus fills, tenen tot el meu respecte.

Si a més a més, com en el cas de la xerrada de Valldoreix, no queda ni una sola cadira buida a la sala de les nou del vespre fins a les onze, moment en el que es va obrir el torn de preguntes, la meva admiració per la implicació d’aquests pares es total. Finalment vàrem donar per tancada la xerrada a les 23:30 una mica a contracor, però ja no podíem seguir tenint l’escola oberta.

tomas valldoreix

Estimats pares de Valldoreix, teniu el meu reconeixement, el meu respecte i el meu amor per la implicació que mostreu en l’educació dels vostres fills. Ah, una cosa més, pels dubtes que es van quedar pendents, no oblideu que podeu fer-me’ls arribar a tomas@tomasnavarro.es

2 comentarios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s